КНСБ с безплатни консултации в Хасково за Световния ден за достоен труд

Хасково

От Регионален съвет на КНСБ – Хасково организират безплатни консултации за граждани в областта на трудовото и осигурително право.

На въпросите на хората ще отговарят областният координатор адв. Веселин Тодоров и експертите Кремена Гинева и Любляна Димитрова. Консултациите ще са в Малкия бизнесцентър на улица „Цар Освободител“ №2, етаж 2, офис 6 и 7. Откритата приемна е на 5 октомври от 10:45 до 16 часа.

Това е едното събитие с което ще се отбележи 7 октомври – Световен ден за достоен труд. В петък е предвидна и информационна кампания за лицата, отговорни за безопасност и здраве в предприятията от региона, под наслов „Комитети по условия на труд и Групи по условия на труд – гарант за безопасност и здраве на работното място“. Тодоров ще открие кампанията, а лицензиран лектор ще е Василка Иванова. От 10:45 до 13 часа ще се обсъждат темите „Рискове за безопасността и здравето на работещите при някои широко приложими и често срещани дейности в предприятията“ и „Ключови фигури в системата за осигуряване на ЗБУТ в предприятието, права, отговорности и задължения“.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.