Хасково

Хасковският „Биг брадър“ вече помага на полицията, една трета от камерите са монтирани

Видеонаблюдението в Хасково вече помага на полицията, похвалиха се от общината. Към момента вече са монтирани и работят една трета от предвидените 90 камери на възлови места в града.

В сградата на общинската администрация е оборудван център за видеонаблюдение. Там в реално време може да се наблюдава сигналът от всички камери, а отделно от това се пазят и записите от тях, които при нужда се предоставят на МВР.

Камери

От полицията вече са поискали съдействие от кметството. Вчера е предоставен запис, за да бъде заловен крадец.

Освен по основните кръстовища камери се монтират и на входовете и изходите на града.

Техниката се ползва под наем за период от 5 години. След това те ще станат общинска собственост.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

12 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.10.2018 11:52 11:52

Да попитам само – Камерите ще спрат ли разрухата на града, ще ни освободят ли от мръсотията и бездомните глутници псета, ще благоустроят ли града, ще привлекат ли инвестиции, ще ни дадат ли глътка свеж въздух след това поголовно пропадане на Хасково благодарение на „грижите“ и „компетентността“ на герб и техния кмет??????? Питам и отговор не чакам. То кой ли да го даде……

Анонимен
Анонимен
04.10.2018 15:43 15:43
Отговор до  Анонимен

Няма угодия в тая България! Когато няма видеонабдюдение питаме -Защо няма, защо не се прави всичко възможно не се използват възможностите на техниката да бъдем защитени. Когато има видеонаблюдение пак проблем… Освен това да говорим за мръсотия в Хасково е твърде тенденциозно и невярно. Чистят си хората колкото смогнат, обаче ние сме мизерници и не пазим. Ако си мислите, че са длъжни да ви изринат боклуците под терасите-е няма да стане! Ако пък е вярно това, което пише в коментарите тука, че са виновни ГЕРБ да няма приют, не са гласували за него- идват избори ще се разправяме с тях там. И не няма да чакам изобри за местна власт, червеният картон ще е още на изборите за евродепутати пролетта. Пък дали е техен кмета? Те нали не го искат защото не ги слуша и затова му правят сечено, само че с тези действия си слагат прът в колелата на тяхната каруца.

ДПС Хисаря
ДПС Хисаря
04.10.2018 12:14 12:14

За глутниците кучета питайте ГЕРБ , те не гласуваха пари за приют на кучетата. Ние си го подкрепихме защото в нашите квартали също има кучета и нашите общински съветници знаят, че справянето с този проблем трябва да е според закона -единствено и само приют и кастрация. Интересно решение на колегите от ГЕРБ между другото….какво им пречи приюта не знам

...
...
04.10.2018 12:23 12:23

da ne dignete toka samo s teq kameri

Непознат за нея, за когото е доносничела
Непознат за нея, за когото е доносничела
04.10.2018 12:37 12:37

Знаете ли, че ПР-ката на Община Хасково – е тотално неграмотна ??? Как да се случат нещата, с подобни тлъсти некадърници, като не ???

Хахаххаха
Хахаххаха
04.10.2018 12:57 12:57

Твърде много пречи май тая ПР-ка на някой да си нареди интрижките?! От къде точно разбрахте, че е неграмотна? Всъщност на Вас точно какъв Ви е проблема с физическата й форма, да вметна, че кометирането на физически данни на някого е израз на Вашето ниво на възпитание?

М. В
М. В
04.10.2018 13:39 13:39

Така ли ?Чета и не мога да повярвам как някой си позволява да коментира кой е неграмотен,кой тлъст,защото има и такива ,които са кльощави и с големи носове .От този коментар лъха само простотия.Това да обсъждаш нечии физически данни е израз на ниска култура.И престанете с тази Диана ,че писнахте на всички!!!!!Голям проблем се оказа тази жена за определени хора.И същите тези най- вероятно до вчера са и били приятели..?!

Анонимен
Анонимен
04.10.2018 16:40 16:40

В тая статия не виждам ПиАр. Да не би тя да прави видионаблюдението? Не мога да разбера каква е връзката между грамотността или неграмотността на някой и камерите. Още по-малко отношение за видеонаблюдението има дали някой е тлъст или кльощав. Някой си излива яко злобата и завистта тука, трупа точки. Добре, че са форумите под статиите за да блеснете.

mom
mom
04.10.2018 12:46 12:46

Интересно ми е да попитате хората от това видеонаблюдение за ситуацията която беше се разиграва на кръстовището на Раковска и булевард България в събота сутринта. тогава в рамките на няколко часа светофара не работеше и беше настъпил тотален хаос, лично аз се обадих два пъти на 112 и въпреки това не реагираха . И за какво точно служат камерите?

Анонимен
Анонимен
04.10.2018 13:53 13:53
Отговор до  mom

Раковска и бул.България не се пресичат никъде !!!Виж Раковска и бул. Съедунение -ДА!!!

mom
mom
04.10.2018 20:33 20:33
Отговор до  Анонимен

Ок съгласна съм, това не е причина два часа никой да не забелязва че от абсолютно всички страни колите нарушават абсолютно всякакви правила на движение , че пешеходците трябва да тичат за да могат да минат оттам ! Аз минах два пъти и тъй като крайно много се ядосах от тази ситуация реших да го коментирам ! А това тролове ли сме или не сме явно по-големи тролове от българина няма!

Анонимен
Анонимен
04.10.2018 15:21 15:21
Отговор до  mom

Да mom:
Ахахахахаха… Даже и за тролове не ставате. Върнете парите.

Back to top button