Спорт

Президентът на волейболната федерация откри турнира за Купата на Димитровград

Президентът на Българската волейболна федерация Данчо Лазаров участва в откриването на международния турнир за Купата на Димитровград в спортна зала „Младост“ заедно със зам.-кмета Светослав Стойков. За първия ден на предсезонния турнир в залата бяха ръководството на волейболния шампион „Марица“ (Пловдив) и други волейболни специалисти.

Преди церемонията по откриването се изигра първия полуфинал между румънския „Меджидия“ и „Берое“ (Стара Загора). Българките се наложиха с 3:0 гейма.

Волейбол

Последва оспорван мач между домакините от „Раковски“ и вицешампионките от „Левски“ (София). В състава на „Раковски“ има нови силни състезателки, които предстои да се обиграят с отбора. В крайна сметка столичанки се наложиха с 3:1. В техните редици през новия сезон вече няма да е димитровградчанката Зорница Янева, която ще заложи на университетското си образование. След края на срещата Зори се поздрави емоционално с доскорошните си съотборнички.

Волейбол

В петък от 17 часа „Раковски“ ще играе за третото място в турнира с румънките. Финалът е от 19 часа между „Левски“ и „Берое“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button