Любопитно

Жива усмивка за Деня на усмивката в Езиковата

С жива усмивка учениците от хасковската Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ отбелязаха Световния ден на усмивката.

Осмокласници се опитаха да пресъздадат популярното усмихнато жълно лице на основателя на празника – американският график Харви Бел, създал символа като час от рекламна кампания преди повече от половин век. Днес усмихнатото лице е един от най-популярните емотикони не само в интернет. Учениците се подредиха в двора на гимназията под формата на усмихнато лице.

Още преди започването на учебните занятия, учениците бяха посрещнати от доброволци от младежката организация на БЧК, които им раздадоха пасти за зъби за блестяща усмивка. Всеки, който пожела, получи и усмивка, нарисувана на лицето.

 

Междувременно, 27-годишният учител по психология в Езиковата Иван Матеев получи наградата „Любим учител“ на днешния международен ден на учителя.

Призът се присъжда от името на Ученическия съвет към училището. Матеев е бил номиниран от няколко класа и за него е имало най-много гласове. Грамотата му бе връчена от Наталия Виделова, председател на Ученическия съвет.

Езикова

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button