Регион

Хванаха ментета на Неделния пазар и младежи с дрога

Ментета са конфискувани в Димитровград, съобщават от полицията.

Две дузини от блузите са открити при проверка на маса на Неделен пазар в града, стопанисвана от 33-годишна жена от Нова Загора.

25-годишен хасковлия пък е задържан за съхранение на дрога. Вчера в 3:40 часа автопатрул е спрял лек автомобил Опел на булевард „Раковски“ в Хасково. Колата се е шофирала от 33-годишен мъж, а задържаният е бил пътник. При вида на полицаите, последният е изхвърлил от колата торба с 19 таблетки с лого.

В Харманли за същото нарушение е бил задържан в петък 26-годишен младеж. Криминалисти са извършили претърсване в дома му на улица „Стадионска“, където открили 2 грама канабис и 20 ловни и 66 патрона различен калибър, укрити в бидон.
Още един харманлиец на 19 г. е задържан на разклона за село Поляново. При проверка на носения от него чувал са открити стръкове, листа и съцветия, които при полеви наркотест са реагирали на канабис.

Цигари без бандерол пък са иззели полицаи от Димитровград. След проверка на лек автомобил Хонда, управляван от 22-годишен младеж са намерени 200 къса саморъчно свити папироси.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button