Хасково

Поликлиниките в Хасково пълни с пациенти, вирусните инфекции настъпват

Пред лекарските кабинети в хасковските поликлиники днес се извиха опашки от пациенти.

Лекарите успокоиха, че засега не може да става дума за епидемия. Вече започва да се увеличават вирусните инфекции, обичайни за есенно-зимния сезон. Те са предшественици на грипния вирус. Сега облакванията са от болки в гърлото, висока температура, но не толкова, колкото при грипа и кашлица, обясни пред Haskovo.info д-р Николай Колев.

В понеделник опашките пред кабинетите са по-големи от обичайното, заради заболеваемостта от събота и неделя, а и по чисто административни причини, като издаването на документи, болнични и медицински бележки.

Междувременно, белодробният диспансер в квартал „Болярово“ също вече е пълен с пациенти.

Поликлиника

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Зорко
Зорко
08.10.2018 19:45 19:45

Как можем да се предпазим от вирусните инфекции, за да не досаждаме на джипитата си в поликлиниките . Предложете нещо профилактично, за да не ни събарят тези вируси, нещо като имунизации, например. И откъде можем да вземем ваксините ?

Проучено
Проучено
08.10.2018 22:50 22:50

Пълни главно с роми …

Back to top button