Хасково

Бойса остава на свобода срещу 1500 лв. по обвинение за кражба на трактор

Красимир Димов Георгиев – Бойса остава на свобода срещу парична гаранция от 1500 лв. Днес Хасковският окръжен съд гледа мярката му за неотклонение по протест на прокуратурата.

Бойса беше арестуван в края на септември за кражба на трактор за близо 100 000 лв. Свиленградският районен съд му наложи парична гаранция от 1500 лв. Прокуратурата я протестира с искане за постоянен арест. От държавното обвинение посочиха, че Георгиев се движи с криминално проявени и има опасност да извърши друго престъпление.

Адвокатът на обвиняемия поиска от окръжните магистрати да бъде потвърдена мярката на свиленградския съд. Бойса не е осъждан, грижи се за близнаците си и има семеен бизнес. Георгиев заяви пред медиите, че е обвинен несправедливо и че нищо не е откраднал и не смята да става крадец на 40 г.

В крайна сметка Хасковският окръжен съд потвърди решението на свиленградския съд и Красимир Георгиев остава на свобода срещу 1500 лв. гаранция, които вече са внесени.

Бойса е известен и с това, че е бивш мъж на фолк певицата Емилия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.10.2018 17:58 17:58

bokluk

Back to top button