Хасково

Пострадалият на Корен военен се възстановява от раните си в Хирургия

29-годишният военнослужещ, който вчера вечерта пострада при инцидент на учебния полигон „Корен“ се възстановява в хирургично отделение на хаковската болница.

Мъжът е с рани на главата, корема и гърдите. Операция не се предвижда, като най-вероятно ще бъде изписан след два дни, съобщиха за Haskovo.info от болницата.

Haskovo.info припомня, че със свои колеги военнослужещият е пълнил водоноска от близката река. Той най-вероятно се е подхлъзнал, паднал е в реката и се е ударил.

Пострадалият беше откаран с линейка в Спешно отделение на хасковската болница. Днес военна линейка пък докара в болницата за преглед друг военнослужещ от Корен, където се провежда учение с 42-ри механизиран батальон – Ямбол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иво
Иво
10.10.2018 14:52 14:52

Абе тапаци не виждате че за нищо не ставате прибираите машините и вкъщи при вярните си жени , че заради вас домати не можем да одберм

иво
иво
11.10.2018 11:43 11:43

като не ставаш за нищо и домат няма да можеш да обереш пък женати ще я порят други

Иво
Иво
11.10.2018 21:06 21:06

Адаш ти маи се обиди значи е вярно за жените на военните че били много дашни ти да не си военен ха ха ха

Back to top button