Регион

Наградиха районния прокурор на Харманли за отличната му работа

Главният прокурор Сотир Цацаров награди с отличие – знак „За заслуга“ и Грамота – Маргарит Стоилов, районен прокурор на Харманли, за отлично изпълнение на служебните задължения в цялостната му работа като административен ръководител на Районна прокуратура – Харманли, съобщават от държавното обвинение.

Наградите бяха връчени днес на прокурор Стоилов от Иван Стоянов, окръжен прокурор на Хасково.

Както Haskovo.info писа, за прокурор Стоилов е изпратено и предложение за поощрение до Прокурорската колегия на ВСС. То е във връзка с инициатива на Инспектората на ВСС, по повод извършена комплексна планова проверка на дейността на Районна прокуратура – Харманли през периода 2016 – 2017 г. Предложението е изпратено от Иван Стоянов до Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет и е за поощрение на Маргарит Стоилов с отличие „личен почетен знак втора степен – сребърен“ за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения като районен прокурор на Харманли и за високи нравствени качества.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Цапето
Цапето
09.10.2018 19:40 19:40

Мааа!!!То му личи,че е В ЛЯВОТО И ОТ ЛЯВОТО…..

Back to top button