НАП със 17 продажби на имущество на длъжници, обяви и цифров принтер за 400 000 лв.

Хасково

Цифров принтер Xerox iGen4 продават публичните изпълнители от НАП в Хасково, съобщават от приходната агенция.

Машината е професионална от 2013 г. и е за цветни и черно-бели копия. Притежава автоматизиран софтуер за мерене и калибриране на цвета с вграден спектрофотометър, както и специалните ефекти на Xerox – фина графика, UV и IR защити, ефект на холограма и работа с микрошрифтове.

iGen4 създава фото изображения с офсетово качество и с истински цветове, твърдят експерти от бранша, поради което е подходяща за производство на рекламни брошури, материали за директен маркетинг и специализирани фото продукти.

Първоначално обявената цена на машината е 400 000 лв. Намира се на адрес в Хасково и може да бъде разгледана от 11 до 18 октомври включително. В същите срокове се внасят депозит в размер на 20% от първоначалната цена и ценово предложение за закупуване.

Националната агенция за приходите в Хасково за пръв път обявява на търг подобна техника. До сега, най-често са продавани недвижими имоти, леки и товарни автомобили. От началото на годината досега публичните изпълнители от офиса на НАП са осъществили 17 продажби с приходи за близо 173 000 лв. Най-много средства са постъпили от търгове на жилища и земи – почти 105 000 лв.

2 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.