Любопитно

Асен Масларски и Ивайло Балабанов откриват „Поетични струни“ в Харманли

32-то издание на най-стария бард фест „Поетични струни“ ще се проведе на 12 и 13 октомври в Харманли, съобщават от общината.

Поети с китари от страна пристигат за пореден път в града на Белоногата. Официалното откриване на ПОКИ 2018 ще бъде на 12 октомври от 17:30 часа в Културен център Харманли.

В първия ден на феста са предвидени среща с композитора Асен Масларски, поета Ивайло Балабанов, концерт на Красимир Йорданов, Бойко Беров, Пени Ставрева, Владимир Владимиров, Виктор Макаров, „Групата“ – Стоян, Юли и Тони, както и рецитал на Геновева Цандева и Бойчо Иванов.

На 13 октомври от 11:30 часа ще бъде открита плоча на Гриша Трифонов в родната му къща на ул. „Христо Ботев“ 142.

В програмата на ПОКИ 2018 през втория ден са предвидени представяне на книгите на Роберт Леви „Дромомахия“ и „Животът няма втора половина“ на Христо Карастоянов, както и стихове и песни от Ивайло Диманов, „Сбогом Самота“. От 18 часа фестът продължава с изпълнения на Асен Масларски, Александър Мартинов, Георги Климов, Михаил Миновски, Невен Кидеров, Росен Сеновски, „Точка БГ“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button