Хасково

Спипаха цигари в спецоперация и криминално проявен без книжка

По време на специализирана полицейска операция, в дома на 70-годишна жена от хасковския квартал „Република“ са намерени 30 полиетиленови пликчета с общо 600 цигари без акцизен бандерол, съобщават от полицията.

Открити е още бял полиетиленов чувал, съдържащ 5 кг. тютюн също без акцизен бандерол. В Хасково за денонощието са иззети още 480 цигари и 2 кг. тютюн без акцизен бандерол. 1 кг. тютюн е иззет от служители на участъка в Симеоновград. Ситно нарязаната листна маса е открита в жилище на 30-годишна жена от града.

77-годишен криминално проявен е задържан до 24 ч. в Симеоновград. При проверка на „Ситроен ксантиа“ е установено, че водачът шофира без книжка. 49 годишен мъж от Симеоновград също е задържан до 24 ч. за управление на автомобил с подправени табели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button