Канят ученици за кмет и зам.-кмет на Хасково за един ден

Любопитно

Община Хасково се включва за поредна година в Националната инициатива „Мениджър за един ден“, организирана от JABulgaria – Джуниър ачийвмънт, съобщават от кметството.

Тази година тя ще се проведе на 30 октомври. Обявените позиции са за „Кмет за един ден“, „Заместник-кмет за един ден“ и директори на дирекции: „Административно и правно нормативно обслужване“, „Икономика и стопански дейности, управление на общинска собственост“, „Хуманитарни дейности и обслужване на населението“, „Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции“, „Общинска данъчна дирекция“, така също и „Протокол и връзки с обществеността“.

За позициите могат да кандидатстват ученици и студенти от община Хасково чрез http://mfd.jabulgaria.org/. Одобрените кандидати ще бъдат поканени за участие в иницативата, те ще получат специален договор за обучение и извинителна бележка за отсъствието от училище на 30 октомври.

Те ще имат един работен ден в общинска администрация с поставени реални задачи, като ще участват в срещи и вземането на решения.

Още новини

loading...

2 коментара

  • Абсолютна тъпотия. За кого е полезна и с какво тази идиотска идея? На Беливанов и общината им дай такива показни глупости, нищо читаво не са направили за града вече 3 години. Хайде да се маха от Хасково и той и герб.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.