Тежка авария остави част от Хасково без вода

Хасково

За тежка повреда по водопроводната мрежа в Хасково предупреждават от ВиК.

Причина за аварията е пропадане на изкопни работи на строителен обект. Пропадането е в района между улиците „Стефан Стамболов“ и „Пирот“.

По тази причина се спира водата на абонатите на улица „Стефан Стамболов“ от номер 5 до номер 15, улица „Мургаш“ – от номер 16 до номер 18 и улица „Пирот“ – от номер 1 до номер 7.

Още новини

loading...

7 коментара

  • Хайде бе,кво правитее?Вече втори ден сме без вода.Има малки бебета,болни и стари хора…не може нито хигиена да се спазва,нито елементарни неща да се извършат.Иначе еша ви няма да събирате по 3 лв за кубик за мръсната си уранова вода.Къде са общинските съветници ,защитаващи правата на хасковлии или и те почиват в събота?

  • Собствениците на строителният обект затвориха и ул.“Пирот“,някой позволил ли им е? Общината спи ли за това своеволие?

  • 46 часа вече няма капка вода.! ВиК Хасково са изключили телефоните за аварии.
    С тези цени на водата не заслужаваме даже да ни информират работи ли се и кога се очаква някакъв резултат!
    Безобразие!

  • 16 часа мина и на улица Пирот вече спряха да работят!!!! Трети ден сме без вода!!! В този град никой нищо ли няма да направи?!?!?!?! ТРЕТИ ДЕН!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.