Деца и родители изпълниха игрищата на „Шандор Петьофи“ в кампанията за физкултурния салон

Хасково

Десетки деца и родители се включиха в благотворителната инициатива за събирането на средства за оборудването на физкултурния салон на хасковското ОУ „Шандор Петьофи“.

Във футболните срещи се включиха 6 отбора – по два на родители, ветерани и четвъртокласници и по един на ученици от 6 и 7 клас. За най-добрите бяха осигурени купи и подаръци. На съседно игрище момичета и майки се включиха в надпревара по народна топка.

Училище

Основният организатор на инициативата Димитър Георгиев откри благотворителната инициатива. Георгиев има първокласник в „Шандор Петьофи“. Той е завършил училището през 1996 г., като сега е полицай и следва в Академията на МВР. В училището е поставена кутия за набиране на средства, а мотото е „Прави добро! Предай нататък!“. В кампанията се включи и областният управител Станислав Дечев.

УчилищеУчилище

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.