Спорт

Хасково обърна „Левски“ за петата си шампионатна победа

Футболистите на „Хасково 1957“ записаха петата си победа от началото на сезона в Трета лига.

В среща от десетия кръг като домакини хасковлии обърнаха „Левски“ (Карлово) за 2:1. Гостите поведоха още в 6-ата минута при първата си атака. Момчетата на старши треньора Емил Ангелов стояха по-добре на терена и заслужено изравниха в 35-ата минута с красив гол с глава на Емрах Юсуф.

Футбол

През второто полувреме хасковлии търсеха повече победата и я постигнаха с автогол на защитник на „Левски“ в 79 минута. При едно остро центриране играчът на гостите заби топката в собствената си врата. До края „Левски“ се опита да изравни, но хасковлии правеха опасни контри, като при една от тях нацелиха и греда.

Футбол

В крайна сметка Хасково спечели и събра актив от 17 точки, като заема шестото място във временното класиране.

Вчера в срещи от същия кръг Димитровград победи като домакин „Атлетик“ (Куклен) с 3:1, а Свиленград отстъпи в Пловдив на „Марица“ с 0:2.

В следващия кръг на 20 октомври Хасково гостува на Свиленград, а Димитровград ще играе в Карнобат.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Развеселен от прочетеното
Развеселен от прочетеното
15.10.2018 12:58 12:58

Ами къде е супер Марио да рекламира отбора ??? Ха-ха голям смях е всичко това. За какъв фулбол, кви пет лева тука говорите. Пълна пародия…..

Back to top button