Регион

Арестуваха свиленградчанин с 22 кила канабис

40-годишен свиленградчанин е задържан за съхранение на наркотик, съобщават от полицията.

На 13 октомври в 1:50 часа мъжът е спрян за проверка с лекия си автомобил Ситроен. В колата му са намерени 9.6 грама канабис, 11 хапчета – метаамфетамин и 4.6 грама кетамин. Последвала е проверка в негова къща в село Костур, където криминалистите намират 21.944 кг. канабисови стъбла, оставени за сушене. От двор на къщата са иззети и 5 растения от същия вид.

Също за съхранение на дрога е бил задържан 26-годишен димитровградчанин. Той е бил проверен на улица „Патриарх Евтимий“ в града. В дрехите му е открит полиетиленов плик с 2.83 грама канабис.

780 цигари без бандерол пък са конфискували полицаи от Харманли. Част от тях – 200 къса са открити при проверка на дом на улица „Чавдар войвода“, обитаван от 62-годишна жена, а останалите 580 къса са иззети от спрян за проверка на автомагистрала „Марица“ лек автомобил Форд с водач 29-годишен пловдивчанин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button