Майки с подписка за ремонт на подлеза до „Рилски“, от общината ще монтират камери

Хасково

Майки на ученици в хасковското ОУ „Св. Иван Рилски“ вече са пуснали подписка с искане за ремонт на подлеза под булевард „Раковски“ до училището.

Жените се притесняват децата им да минават през разбития и мръсен подлез. Те нестояват от общината да го ремонтират.

От кметството съобщиха за Haskovo.info, че подлезът е измит и ще се подменят неработещите лампи вътре. Предстои и ремонт на разбитите стълбища. От общината планират монтирането на камери за видеонаблюдение като мярка срещу вандалите. Ще се разговаря и с школите по рисуване в града за идеи как ошареният с графити подлез да бъде изрисуван.

17 коментара

  • А аз да питам от къде ще намерят пари Екопрогрес да го ремонтиран? Нали не им дадоха общинските съветници пари, нали имали само за заплати, от къде пари за материали за ремонта?!

 • Обещания,обещания …..
  Искаме да видим действия вече,но нека да почакаме още да стане някоя беля с дете и тогава евентуално може да се сложи някоя лампа,която струва……. 7 лв…..!!!???
  Не Ви ли е неудобно-за крушки и малко цимент да се занимават майките с подписка и с медии, защото в противен случай Вие не чувате.Не за пръв път се сигнализира за този подлез.
  И ако имате поне малко съвест към децата ,пратете и строителен конструктор ,за да направи обследване на подлеза.

 • Защо да го правят като на другия ден още ще е потрошен и обрисуван от невъзпитани тинейджъри?

  • Защо да се храниш всеки ден като на другия ден сутринта всичко изтича в канала!?

   • Анонимен е прав. Аз веднъж ходих там по голяма нужда… Нямаше другаде къде наблизо. Но ако знаех, че има камери…

 • невъзпитаните тийнейджъри живеят в нашите домове. от там трябва да се почне. когато родителите са боклуци не може да чакате детето да е свястно. така че хайде да не говорим само как някой не си върши работата. първо трябва родителите да свършат своята.

 • Господин Кмете ,моля Ви запомнете този ден ,че сме Ви информира ли ,запознали или поканили да се запознаете с проблема,че нали заете недай си боже се случи нещо с някое дете ,вие ще носите отговорност за вашето бездействие.Ние майките не искаме рисунки,а сигурност и чистота.Нямаме доверие на избраните от нас общински съветници,които трябва да живеят с нашите проблеми,затова се обръщаме към вас и правим тази подписка към общината от разтревожени родители и възрастни хора минаващи от там.

 • Къде се прави подписката и в колко часа ,моля ви пишете.Предлагаме да се връчи подписката с медийно присъствие.

 • За три години герберастко управление Хасково се срина в калта, а Беливанов и за чеп не става

 • А някой обърнал ли е внимание на подлеза тавана че мазилката може да падне на миновач.А те камери ще слагат ха ха.

 • Като вали дъжд и в подлеза вали, че чак с чадър трябва да се минава, този подлез се използва от толкова много хора, а мирише на тоалетна, а освен това и стълбите са разрушени стъпалата са наполовина и дано да намерят пари за ремонт, защото като гледам ще падне някой и пак ще ги осъди….

 • Кмете,почва да замръзва ,да не се оправдаеш,че не може да се работи при такива уцловия.

 • „От кметството съобщиха за Haskovo.info, че подлезът е измит “ – Е, не е! За останалото ще почакаме, както винаги.

 • ДА ОПРЕДЕЛИ КМЕТА СРЕЩА НА МАЙКИТЕ В ТУНЕЛА И ТОЙ ЛИЧНО ДА ДОЙДЕ НА СРЕЩАТА ДА СЕ УСТАНОВИ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ. НЯМА ДА ЧАКАМЕ ИНЦИДЕНТИ ДА СЕ СЛУЧАТ/ЩЕ СЛЕДВАТ ПРОТЕСТИ ПРЕД ОБЩИНАТА,

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.