Регион

Мъж и жена загинаха при пожар в село Славяново

80-годишен мъж и съпругата му на 78 г. са загинали при пожар в харманлийското село Славяново, съобщават от пресцентъра на полицията.

Сигналът за пожара е подаден снощи в 23:30 часа. Горяла е къща на улица „3 март“ в селото. Незабавно са изпратени спасителни екипи, които започнали да гасят огъня. След частичното овладяване на пожара, пожарникарите открили в една от стаите двете овъглени тела.

С възрастните хора е живеел синът им на 54 г., който споделил, че бил на двора, когато пламнал пожара. Днес предстои повторен оглед за изясняване причините за пожара.

Неофиициално се предполага, че пожарът е причинен от сина, който е психично болен и преди време е лежал в болницата в хасковския квартал „Болярово“. Той и преди е правил опити да пали в къщата. Сега е обяснил пред разследващите, че е оставил запалена цигара в къщата и е отишъл до тоалетната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button