Освободиха шефката на отдел ГРАО в общината заради нарушения

Хасково

Началникът на отдел ГРАО в община Хасково Дора Димитрова е освобоодена от длъжност вчера, научи Haskovo.info. Освобождаването е в изпитателния срок от договора й, съобщават от кметството.

Като причина за освобождаването от общината посочват, че са установени пропуски и нарушения в ГРАО, за които са подадени сигнали в ГД на ГРАО към МРРБ и ОД на МВР.

Комисия назначена от кмета Добри Беливанов е проверила дейността на отдел ГРАО. Проверката е констатирала нарушения и пропуски в работата на отдела. За откритите нарушения в удостоверение за наследници са подадените сигнали в Главна дирекция на ГРАО и областната дирекция на полицията.

От общината допълниха, че засега на поста не е назначен заместник на Димитрова.

Потърсена за коментар Дора Димитрова заяви пред Haskovo.info, че днес все още е заета със служебни неща в общината. Тя допълни, че ще коментира освобождаването си на по-късен етап.

14 коментара

 • най сетне и гнездото на всичко да обърнат.браво кмете хайде и златчето влакчето сега и балкански подбалкански на борса пък и без борса напрайха паричка

 • Хайде закривайте я тая община и начело с герберасткия некадърен кмет – всички навън

 • Май някой изпълнява политически поръчки за разчистване .Е щом чисти всичко що е ГЕРБ,това означава, че настоящият кмет не е ГЕРБ.Да прогледнат тези ,които досега стискаха очи.

 • Хаха хораа не знаете или се правите че незнаете.Кметааа одавнааа нее от Герб..поскоро враг на Герб.и прави всичко да ги злепостави.времее гербсрите да се вдигнат на стачка и да кажат и да отворят очите на хората.времее докато е време….

 • Ей, общината, Дияна Иванова и така наречения кмет как не ви е срам да очерняте и омаскарявате човек , като Дора Димитрова!? БЕЗСРАМНИЦИ-ЖАЛКИ! Това е един от най- свестните, дисциплинирани и деликатни хора в безумната ви общинска администрация! Наглите, груби и селски натегачки като Яница Динкова и Светла Табакова винаги ще си останат просто едни злобни и некадърни лелки! Г-жа Димитрова е изключителен професионалист и човек, който никога няма да погази закона под натиск! Така, че „наглите“ си разчистват пътя за изборите! Ей, Белованов много сте жалки и за жалост, ще теглят децата ви, заради вашата мерзост и низост!

 • Ей, общината и така наречения кмет как не ви е срам да очерняте и омаскарявате човек , като Дора Димитрова!? БЕЗСРАМНИЦИ-ЖАЛКИ! Това е един от най- свестните, дисциплинирани и деликатни хора в безумната ви общинска администрация! Наглите, груби и селски натегачки като Яница Динкова и Светла Табакова винаги ще си останат просто едни злобни и некадърни лелки! Г-жа Димитрова е изключителен професионалист и човек, който никога няма да погази закона под натиск! Така, че „наглите“ си разчистват пътя за изборите! Ей, Белованов много сте жалки и за жалост, ще теглят децата ви, заради вашата мерзост и низост!

 • КОЯ Е ТАЯ ЗЛАТЧЕТО ВЛАКЧЕТО ХАРЕСВА МИ ТАКИВА ИГРИЧКИ СЪС ЗЛАТЧЕТО АЗ ЩЕ СЪМ И МАШАНИСТА ОТЗАД ПОСЛЕ ЩЕИ СЕ КАЧЕ НА ВЛАКЧЕТО ОТПРЕД ПУВ ПАХ ОХ ПУВ ПАХ ОХ ЗЛАТЧЕ АЙДЕ ДАСИ ИГРАЕМ

 • За Табакова съм на различно мнение но за онова СЪЩЕСТВО Динкова -ей няма по злобен и мръсен човек от това Книжовнишко меше,не си спомня каква мишка беше и умираше от глад а сега върви като принцеса /принцеса Фиона/а сега избива комплекси като създава ИНТРИГИ ,прилича на 70 годишна баба майка и изглежда много по добре от нея но е същата схема като нея ,то няма наяждане този Крокозъбал .

 • Табакова и Гела това е резултата на интригите им. Тия двамцата след година няма къде да се скрият. Тези двамата некадърници и измекяри хванали за топките лудия старец и направляват дори и посоката на уринирането му. Жалки подобия на човеци, които Господ жестоко ще накаже за постъпките и злобата им, но за жалост го връща на децата, лоито нямат общо с мръсотиите на родителите си.

 • Незнам кой му ги слага хората на кмета, ама наистина не стават. Главния секретар дето я назначи – Яница Динкова се вижда, че е една дребнава, некомпетентна и зла жена, по цял ден се занимава с интриги и простотии . С такива хора на ръководни позиции е ясно, че няма как да вървят нещата.

 • Най интересното в това уволнение е едно ,госпожата Секретар която бърка с чужди пароли в системата на ГРАО и на края това момиче го изяде заради мръсната книжовнишка пръчка ,той бива бива некампетенция на господин Беливанов но това никъде го няма ,веднага трябва да изхвърчи това мръсно СЪЩЕСТВО от Общината.

  • ГРАО се достъпва с електронен подпис, ако някой си го е оставил включен щото го мързи, да си сърба попарата!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.