Хасково

Освободиха шефката на отдел ГРАО в общината заради нарушения

Началникът на отдел ГРАО в община Хасково Дора Димитрова е освобоодена от длъжност вчера, научи Haskovo.info. Освобождаването е в изпитателния срок от договора й, съобщават от кметството.

Като причина за освобождаването от общината посочват, че са установени пропуски и нарушения в ГРАО, за които са подадени сигнали в ГД на ГРАО към МРРБ и ОД на МВР.

Комисия назначена от кмета Добри Беливанов е проверила дейността на отдел ГРАО. Проверката е констатирала нарушения и пропуски в работата на отдела. За откритите нарушения в удостоверение за наследници са подадените сигнали в Главна дирекция на ГРАО и областната дирекция на полицията.

От общината допълниха, че засега на поста не е назначен заместник на Димитрова.

Потърсена за коментар Дора Димитрова заяви пред Haskovo.info, че днес все още е заета със служебни неща в общината. Тя допълни, че ще коментира освобождаването си на по-късен етап.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

14 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Коста семейния
Коста семейния
16.10.2018 12:30 12:30

най сетне и гнездото на всичко да обърнат.браво кмете хайде и златчето влакчето сега и балкански подбалкански на борса пък и без борса напрайха паричка

Анонимен
Анонимен
16.10.2018 12:59 12:59

Хайде закривайте я тая община и начело с герберасткия некадърен кмет – всички навън

Виж ти!
Виж ти!
16.10.2018 13:10 13:10

Май някой изпълнява политически поръчки за разчистване .Е щом чисти всичко що е ГЕРБ,това означава, че настоящият кмет не е ГЕРБ.Да прогледнат тези ,които досега стискаха очи.

Иха х.а а
Иха х.а а
16.10.2018 14:19 14:19

Хаха хораа не знаете или се правите че незнаете.Кметааа одавнааа нее от Герб..поскоро враг на Герб.и прави всичко да ги злепостави.времее гербсрите да се вдигнат на стачка и да кажат и да отворят очите на хората.времее докато е време….

колежка
колежка
16.10.2018 14:36 14:36

Ей, общината, Дияна Иванова и така наречения кмет как не ви е срам да очерняте и омаскарявате човек , като Дора Димитрова!? БЕЗСРАМНИЦИ-ЖАЛКИ! Това е един от най- свестните, дисциплинирани и деликатни хора в безумната ви общинска администрация! Наглите, груби и селски натегачки като Яница Динкова и Светла Табакова винаги ще си останат просто едни злобни и некадърни лелки! Г-жа Димитрова е изключителен професионалист и човек, който никога няма да погази закона под натиск! Така, че „наглите“ си разчистват пътя за изборите! Ей, Белованов много сте жалки и за жалост, ще теглят децата ви, заради вашата мерзост и низост!

колежка
колежка
16.10.2018 14:37 14:37

Ей, общината и така наречения кмет как не ви е срам да очерняте и омаскарявате човек , като Дора Димитрова!? БЕЗСРАМНИЦИ-ЖАЛКИ! Това е един от най- свестните, дисциплинирани и деликатни хора в безумната ви общинска администрация! Наглите, груби и селски натегачки като Яница Динкова и Светла Табакова винаги ще си останат просто едни злобни и некадърни лелки! Г-жа Димитрова е изключителен професионалист и човек, който никога няма да погази закона под натиск! Така, че „наглите“ си разчистват пътя за изборите! Ей, Белованов много сте жалки и за жалост, ще теглят децата ви, заради вашата мерзост и низост!

МАШЕНИСТА НА ВЛАКЧЕТО
МАШЕНИСТА НА ВЛАКЧЕТО
16.10.2018 15:56 15:56

КОЯ Е ТАЯ ЗЛАТЧЕТО ВЛАКЧЕТО ХАРЕСВА МИ ТАКИВА ИГРИЧКИ СЪС ЗЛАТЧЕТО АЗ ЩЕ СЪМ И МАШАНИСТА ОТЗАД ПОСЛЕ ЩЕИ СЕ КАЧЕ НА ВЛАКЧЕТО ОТПРЕД ПУВ ПАХ ОХ ПУВ ПАХ ОХ ЗЛАТЧЕ АЙДЕ ДАСИ ИГРАЕМ

Анонимен
Анонимен
16.10.2018 20:48 20:48

Vnimavai kakvo govorish da ne razbera sluchoino koi si che togava da te vidim. Kostaaaa

Georgi
Georgi
16.10.2018 21:51 21:51

I am watching u

Георги Стоянов
Георги Стоянов
16.10.2018 21:00 21:00

За Табакова съм на различно мнение но за онова СЪЩЕСТВО Динкова -ей няма по злобен и мръсен човек от това Книжовнишко меше,не си спомня каква мишка беше и умираше от глад а сега върви като принцеса /принцеса Фиона/а сега избива комплекси като създава ИНТРИГИ ,прилича на 70 годишна баба майка и изглежда много по добре от нея но е същата схема като нея ,то няма наяждане този Крокозъбал .

Анонимен
Анонимен
17.10.2018 7:21 7:21

Табакова и Гела това е резултата на интригите им. Тия двамцата след година няма къде да се скрият. Тези двамата некадърници и измекяри хванали за топките лудия старец и направляват дори и посоката на уринирането му. Жалки подобия на човеци, които Господ жестоко ще накаже за постъпките и злобата им, но за жалост го връща на децата, лоито нямат общо с мръсотиите на родителите си.

rtl
rtl
17.10.2018 10:22 10:22

Незнам кой му ги слага хората на кмета, ама наистина не стават. Главния секретар дето я назначи – Яница Динкова се вижда, че е една дребнава, некомпетентна и зла жена, по цял ден се занимава с интриги и простотии . С такива хора на ръководни позиции е ясно, че няма как да вървят нещата.

Георги Стоянов
Георги Стоянов
17.10.2018 18:29 18:29

Най интересното в това уволнение е едно ,госпожата Секретар която бърка с чужди пароли в системата на ГРАО и на края това момиче го изяде заради мръсната книжовнишка пръчка ,той бива бива некампетенция на господин Беливанов но това никъде го няма ,веднага трябва да изхвърчи това мръсно СЪЩЕСТВО от Общината.

John
John
18.10.2018 15:58 15:58
Отговор до  Георги Стоянов

ГРАО се достъпва с електронен подпис, ако някой си го е оставил включен щото го мързи, да си сърба попарата!

Back to top button