Д-р Ирина Караманова с приза „Лекар на годината“ в Хасково

Хасково

Д-р Ирина Караманова ще бъде наградена с приза „Лекар на годината“, съобщават от Районната лекарска колегия в Хасково.

Наградата се връчва по повод Деня на Св. Иван Рилски Чудотворец – празник на българския лекар.

Награждаването ще стане на церемония в зала „Марица“ на областна администрация на 19 октомври от 11 часа.

5 коментара

  • Наложи се да отида при тази докторка ,заради упорита кашлица.Изписа ми антибиотик.Скоро след това ми се обади по телефона медицинската й сестра и ми каза,че докторката ме е завела в диспансер,защото съм имал астма и да съм отишъл при нея за някаква консултация.Аз нямам астма,но нали вземат пари за всеки заведен пациент,та решила да ме набута и да ме изкара болен пред обществото.Не мисли,че после като реша да кандидатствам за кадрови войник или полицай ще ми попречи тази нейна постъпка.Та….награждавайте я,да продължава да прави така с хората.

  • ОСВЕН КАТО МЕДИК ТАЗИ „ДОКТОРИЦА “ СЕ ИЗЯВЯВАШЕ И ПО ПОЛИТИЧЕСКА ЛИНИЯ – КАТО НАЧ. НА ОБЛАСТНИЯ ДИСПАНСЕР ЗА БЕЛОДР. БОЛЕСТИ ТЯ НАПРАВИ ТРИ МИТИНГА ,, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НА РОБОТНОТО МЯСТО // незаконно отвсякъде// ЗА ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ГОШКО ИВАНОВ ЗА КМЕТ – ЗА БЛАГОДАРНОСТ ТОЙ Я НАПРАВИ ,, почетен граждонин “ на Хасково – СРАМ И ПОЗОР ЗА ГРАДА , А СЕГА КАТО ЛЕКАР НА ГОДИНАТА ,…. ЗА КАКВИ ЗАСЛУГИ , НЕ Е ЯСНО … ЗА ПОРАЗИИ В СФЕРАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО МОЖЕ ДА Й СЕ ДАДЕНЕ НЯКОЙ ТИКВЕН МЕДАЛ …. ТОВА Е КОЩУНСТВА , ХОРА – ВЯРВАЙТЕ МИ !!????!!!!!++++++

  • Той пък щото сегашният шеф на диспансера не е гербаджия, както и всичките в общинските здравни заведения, музеи, библиотеки и навсякьде, та тролове кати кума лиса пишат глушости.Новият шеф Ясен Янев е ваш човек и си мьлчите за него, ама оправи в кавички хубаво предишните болници,които ръководеше.

    • КОГАТО СЕ ПИШЕ ИСТИНАТА СМЕ тролове ,МАКАР,ЧЕ „анонимният“ ЕДВА ЛИ ЗНАЕ КАКВО Е ТРОЛ –ЗА ГЕРБЕРАСТИ НЕ ПИШЕМ , СТАВА ДУМА ЗА ФУРНАЖИЙСКИ ЛОПАТИ И ТАКИВА С НАЙ-ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ , КОИТО ВСЕ СА НА ВЛАСТ ПРИ ВСЯКАКВИ УПРАВЛЕНИЯ / ГОШКО БИЛ НЕЗАВИСИМ КРАДЛЮ/

  • А, забравих,Янев беше депесар,после царист,а сега е гербаджия по сметка.Като паднете и вас ще предаде като предишните.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.