Хасково

Д-р Ирина Караманова с приза „Лекар на годината“ в Хасково

Д-р Ирина Караманова ще бъде наградена с приза „Лекар на годината“, съобщават от Районната лекарска колегия в Хасково.

Наградата се връчва по повод Деня на Св. Иван Рилски Чудотворец – празник на българския лекар.

Награждаването ще стане на церемония в зала „Марица“ на областна администрация на 19 октомври от 11 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ужилен
ужилен
16.10.2018 22:57 22:57

Наложи се да отида при тази докторка ,заради упорита кашлица.Изписа ми антибиотик.Скоро след това ми се обади по телефона медицинската й сестра и ми каза,че докторката ме е завела в диспансер,защото съм имал астма и да съм отишъл при нея за някаква консултация.Аз нямам астма,но нали вземат пари за всеки заведен пациент,та решила да ме набута и да ме изкара болен пред обществото.Не мисли,че после като реша да кандидатствам за кадрови войник или полицай ще ми попречи тази нейна постъпка.Та….награждавайте я,да продължава да прави така с хората.

kuma lisa
kuma lisa
17.10.2018 9:58 9:58

ОСВЕН КАТО МЕДИК ТАЗИ „ДОКТОРИЦА “ СЕ ИЗЯВЯВАШЕ И ПО ПОЛИТИЧЕСКА ЛИНИЯ – КАТО НАЧ. НА ОБЛАСТНИЯ ДИСПАНСЕР ЗА БЕЛОДР. БОЛЕСТИ ТЯ НАПРАВИ ТРИ МИТИНГА ,, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НА РОБОТНОТО МЯСТО // незаконно отвсякъде// ЗА ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ГОШКО ИВАНОВ ЗА КМЕТ – ЗА БЛАГОДАРНОСТ ТОЙ Я НАПРАВИ ,, почетен граждонин “ на Хасково – СРАМ И ПОЗОР ЗА ГРАДА , А СЕГА КАТО ЛЕКАР НА ГОДИНАТА ,…. ЗА КАКВИ ЗАСЛУГИ , НЕ Е ЯСНО … ЗА ПОРАЗИИ В СФЕРАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО МОЖЕ ДА Й СЕ ДАДЕНЕ НЯКОЙ ТИКВЕН МЕДАЛ …. ТОВА Е КОЩУНСТВА , ХОРА – ВЯРВАЙТЕ МИ !!????!!!!!++++++

Анонимен
Анонимен
17.10.2018 12:25 12:25

Той пък щото сегашният шеф на диспансера не е гербаджия, както и всичките в общинските здравни заведения, музеи, библиотеки и навсякьде, та тролове кати кума лиса пишат глушости.Новият шеф Ясен Янев е ваш човек и си мьлчите за него, ама оправи в кавички хубаво предишните болници,които ръководеше.

kumalisa
kumalisa
06.11.2018 7:20 7:20
Отговор до  Анонимен

КОГАТО СЕ ПИШЕ ИСТИНАТА СМЕ тролове ,МАКАР,ЧЕ „анонимният“ ЕДВА ЛИ ЗНАЕ КАКВО Е ТРОЛ –ЗА ГЕРБЕРАСТИ НЕ ПИШЕМ , СТАВА ДУМА ЗА ФУРНАЖИЙСКИ ЛОПАТИ И ТАКИВА С НАЙ-ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ , КОИТО ВСЕ СА НА ВЛАСТ ПРИ ВСЯКАКВИ УПРАВЛЕНИЯ / ГОШКО БИЛ НЕЗАВИСИМ КРАДЛЮ/

Анонимен
Анонимен
17.10.2018 12:31 12:31

А, забравих,Янев беше депесар,после царист,а сега е гербаджия по сметка.Като паднете и вас ще предаде като предишните.

Back to top button