„Чудни хора“ за началото на театрален маратон за актьорите от Младежкия

Любопитно

Актьорите от театралната школа при хасковския Младежки център с ръководител Румяна Георгиева се представиха тази вече с „Чудни хора“ – авторски спектакъл по Чудомир.

Вече по традиция салонът на Младежкия беше пълен с публика. Постановката е на Румяна Георгиева, а в ролите се представиха: Сузан Юсеин, Тони Тотов, Александра Чобанова, Надежда Стоянова, Димитър Димитров, Владимира Апостолова, Тодор Враджалиев, Мария Канева, Александър Гочев, Теодора Василева, Христо Гемеджиев и Теодора Николова.

На 18 октомври театралната школа ще се представи и с едно от хитовите си представления – „Домът на Бернарда Алба“. То ще се играе и на фестивала „Приказка за теб“ във Варна. Хасковлии ще участват в морската ни столица и с „Топлината през ноември“ и „Хепиленд“.

„Топлината през ноември“ ще има своята хасковска премиера през ноември.

Театър

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.