Регион

Настаниха в психодиспансера в „Болярово“ сина на загиналите при пожара в Славяново

54-годишният син на загиналите при пожара в харманлийското село Славяново вече е настанен в психодиспансера в хасковския квартал „Болярово“, научи Haskovo.info.

Припомняме, че миналата нощ при пожар в къща в селото загинаха 80-годишен мъж и съпругата му на 78 г. Неофициално се предполага, че пожарът е причинен от сина, който е психично болен и преди време отново е лежал в болницата в „Болярово“. Той е обяснил пред разследващите, че е оставил запалена цигара в къщата и е отишъл до тоалетната.

От прокуратурата съобщиха за Haskovo.info, че е образувано досъдебно производство за палеж по непредпазливост с последвала смърт и нанесени значителни щети. Назначени са две съдебно-медицински експертизи, химическа и пожаро-техническа експертиза. Разследването продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.10.2018 13:41 13:41

То хубаво ама късно!!!!

Анонимен
Анонимен
18.10.2018 23:08 23:08

Не това е изходът

Back to top button