890 лв. вече са събрани за физкултурния салон на „Шандор Петьофи“

Хасково

890 лв. вече са събрани за оборудване на физкултурния салон на хасковското ОУ „Шандор Петьофи“, съобщи за Haskovo.info директорът на училището Антоанета Петрова.

Припомняме, че в неделя в двора на „Шандор Петьофи“ се проведоха благотворителни срещи по футбол и народна топка, организирани от бивши възпитаници на училиището. Идеята бе на Димитър Георгиев.

В самия ден на благородната инициатива под мотото „Прави добро! Предай нататък!“ са събрани 860.60 лв. През тази седмица хора продължават да оставят средства за кампанията.

От училището ще закупят пейки и закачалки за физкултурния салон, очаква се в него да има и дюшеци. Със средствата от кампанията пък ще се купят две подвижни врати за футбол, както и комбинирана шведска стена, с което кампанията ще завърши с успех и в полза за децата, учещи в „Шандор Петьофи“.

Още новини

loading...

Един коментар по “890 лв. вече са събрани за физкултурния салон на „Шандор Петьофи“

  • 890лв. са много сериозна сума; неграмотните 14 годишни циганки с 3 набедени за болни чаавета получават по 1300лв месечно ! нали има големи бизнесмени в тоя град: шивачи, строители, транспортьори … 890лв! срам и подигравка

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.