Хасково

890 лв. вече са събрани за физкултурния салон на „Шандор Петьофи“

890 лв. вече са събрани за оборудване на физкултурния салон на хасковското ОУ „Шандор Петьофи“, съобщи за Haskovo.info директорът на училището Антоанета Петрова.

Припомняме, че в неделя в двора на „Шандор Петьофи“ се проведоха благотворителни срещи по футбол и народна топка, организирани от бивши възпитаници на училиището. Идеята бе на Димитър Георгиев.

В самия ден на благородната инициатива под мотото „Прави добро! Предай нататък!“ са събрани 860.60 лв. През тази седмица хора продължават да оставят средства за кампанията.

От училището ще закупят пейки и закачалки за физкултурния салон, очаква се в него да има и дюшеци. Със средствата от кампанията пък ще се купят две подвижни врати за футбол, както и комбинирана шведска стена, с което кампанията ще завърши с успех и в полза за децата, учещи в „Шандор Петьофи“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
крум
крум
17.10.2018 21:12 21:12

890лв. са много сериозна сума; неграмотните 14 годишни циганки с 3 набедени за болни чаавета получават по 1300лв месечно ! нали има големи бизнесмени в тоя град: шивачи, строители, транспортьори … 890лв! срам и подигравка

Back to top button