Хасково

Издирват шофьор, блъснал с колата си пешеходка в Хасково

Кола е блъснала вчера преди обяд 73-годишна пешеходка в Хасково. Шофьорът не е спрял и е избягал с автомобила си, като се издирва, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал на кръстовището между улиците „Беласица“ и „Вихър“. Жената е в болницата със счупени ляв крак и лява китка, както и рана на главата.

Несъобразена скорост е причинила катастрофа в Тополовград. Вчера в 13:30 часа на улица „Мусала“ 37-годишна водачка на Рейндж Ровър не се е съобразила със скоростта предвид мократа настилка и на десен завой е загубила управлението. Навлязла е в насрещната лента за движение и е ударила Дачия с водач 61-годишен мъж от Елхово. Пострадал е возещият се в Дачията 29-годишен пътник, който е с охлузване по главата.

Още една катастрофа е станала поради същата причина до тополовградското село Княжево. В 15:20 часа 42-годишен мъж от Варна се е движил с несъобразена с атмосферните условия скорост и на десен завой е навлязъл с Аудито си в насрещната лента за движение. Ударил е лек автомобил Опел, шофиран от 77-годишен жител на село Устрем. Пострадал е възрастният водач, който е с разкъсно-контузна рана на челото, разкъсано ухо и болки в тазобедрената става. Прегледан е в ЦСМП Тополовград и е откаран до МБАЛ – Свиленград в стабилно състояние, без опасност за живота.

Малко след полунощ пък хасковските полицаи са арестували 37-годишен водач от село Книжовник, който е шофирал Опела си с 1.23 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button