Спорт

Очакват 150 състезатели по спортно ориентиране в Минерални бани

Регионално състезание по спортно ориентиране ще се проведе на 20 и 21 октомври в община Минерални бани, съобщават от кметството.

ОриентиранеСъстезанието се провежда всяка година и в него се очаква да участват 10 отбора от цялата страна, съобщи Николай Стилев, регионален координатор на Българската федерация по спортно ориентиране.

През първия ден надпреварата ще бъде от 14 до 16 часа в землището на село Долно Сираково. През втория ден теренът ще бъде по-труден и ориентирането ще се проведе в землището на Горно Брястово от 11 до 13 часа.

Между 120 и 150 състезатели от цялата страна се очакват през уикенда. Те ще бъдат настанени в местните хотели. Организатори на спортната проява са Българската федерация по спортно ориентиране и община Минерални бани. За съжаление домакините няма да могат да участват в състезанието, защото нямат регистриран клуб по спортно ориентиране, каза още Николай Стилев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button