Спорт

Нова златна волейболистка подсилва Димитровград в битката за медалите

Нова волейболистка от шампионския състав на „Марица“ (Пловдив) преминава в димитровградския „Раковски“. Това е 24-годишната централна блокировачка Милена Димова (на снимката вляво).

Милена е три пъти шампионка с „Марица“, три пъти е носителка на Купата на България и веднъж на Суперкупата. За втори път Димова ще играе за друг клуб, след като вече бе в белгийския „Дофин“ (Шарлероа).

Волейбол

„Идвам в Димитровград с голямо удоволствие и желание. Радвам се, че ще имам шанс да помогна в битката за медалите“, заяви пред Haskovo.info Милена Димова. От клубното ръководство съобщиха, че Милена вече е възстановена от контузия и ще вземе участие в предсезонния турнир, който започва тази неделя в Казанлък.

Haskovo.info припомня, че през седмицата в „Раковски“ премина и друга шампионка с „Марица“ – Силвия Андреева, която вече бе и вицешампионка с клуба от Димитровград.

Волейбол

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button