Регион

Откриха близо 75 000 цигари в два български камиона на Капитан Андреево

3740 кутии контрабандни цигари задържаха митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“ при две отделни проверки на два товарни автомобила, съобщават от Агенция „Митници“.

При единия от случаите на пункта пристига товарен автомобил с българска регистрация, влизащ в страната от Турция. Камионът е селектиран, на база анализ на риска, за проверка с рентгенова апаратура, при която са отбелязани необичайни плътности в товарното помещение. При последвалата физическа проверка митничарите откриват в предната част на полуремаркето, укрити до превозваната групажна стока 44 800 контрабандни цигари.

В същия ден на митническия пункт пристига друг товарен автомобил с български регистрационен номер. След проверка с рентгенова апаратура и физически контрол се установява, че в почти идентично укритие като в първия камион, в средната дясна част на полуремаркето, сред превозваната стока, са укрити 30 000 контрабандни цигари.

Контрабандните цигари са задържани. На шофьорите са съставени актове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button