Наградиха д-р Караманова за лекар на годината в Хасковско, д-р Чанкова с национална номинация за мениджър

Хасково

Д-р Ирина Караманова получи наградата си за Лекар на годината в Хасковска област, присъдена й единодушно от Районната лекарска колегия с председател д-р Николай Колев.

Наградата се връчва по повод Деня на Св. Иван Рилски Чудотворец – празник на българския лекар. Грамота получи и управителят на МБАЛ – Харманли д-р Златка Чанкова, която е номинирана и в националната класация за мениджър в областта на здравеопазването. Д-р Колев посочи, че д-р Чанкова се справя отлично и с обслужването на големия бежански център в Харманли. Лекарите бяха поздравени и от областния управител Станислав Дечев, домакин на церемонията по награждаването.

Награди

Д-р Ирина Караманова разказа за своя дългогодишен професионален път като пулмолог и началник на белодробния диспансер в Хасково до 2012 г. Тя е и почетен гражданин на Хасково. Д-р Караманова посочи, че едно от най-големите постижения е успешната борба с туберкулозата. Хасковска област е сред петте региона в страната с най-добра успеваемост в лечението на туберкулозата.

Още новини

loading...

9 коментара

  • ПОЗДРАВЛЕНИЯ Д-Р КАРАМАНОВА! БОГ ДА ВИ ДАРЯВА СЪС ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ! БЛАГОДАРСТВО И РЕСПЕКТ, ВИЕ СТЕ И МОЯ ЛЕКАР НА ГОДИНАТА!

  • Не може някакви клявки да не осерат и малкото хубави новини в тоя град.Много добър лекар и човек е д-р Караманова.

  • Къде се намира лекарския кабинет на д-р Караманова ? Имам нужда от професионален преглед. За наградата – ЧЕСТИТО !

    • На колко много хора от махала Република им откри астми и сега са с ТЕЛК-ове.Ако не това-то ще ви заведе напълно здрави в диспансер да се водите.

  • ДОКТОР КАРАМАНОВА ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ВИСОКОТО ПРИЗВАНИЕ, КОЕТО Е СЪВСЕМ ЗАСЛУЖЕНО. РАБОТИЛА СЪМ МНОГО ГОДИНИ С ВАС . БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА.

  • ПРАВИЛНО ПИШЕ ИВ.ПЕТРОВ–- ТОЛКОВА МНОГО МАНГАЛИ Е „РАЗБОЛЯЛА “ ОТ Астма , ТОЛКОВА ПЕРСОНАЛ В ТУБДИСПАНСЕРА Е НАЗНАЧАВАЛА СЛЕД ТЛЪСТ РУШВЕТ – ЗАСЛУЖИЛА СИ Е МНОГО ЗВАНИЯ И ПРОЗВИЩА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ !!!??? ПРАВЕШЕ ТРИ МИТИНГА ЗА ПРЕИЗБИРАНЕТО НА Г.ИВАНОВ ЗА КМЕТ // ВЪВ ФОАЙЕТО НА ПОЛИКЛИНИКАТА В БОЛЯРОВО – ОБЛ.ТУБДИСПАНСЕР // ИЗОБЩО ТОЛКОВА Е ОМАСКАРЕНА ТАЗИ ЖЕНА/ЕРГО , ДОКТОРИЦА/ ЩЕ Й ОТИВАТ ДРУГИ ЕПИТЕТИ И ЗВАНИЯ , АКО СЕ СЕЩАТЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.