Монтираха по две камери в три от подлезите в Хасково

Хасково

Камери за видеонаблюдение са монтирани вече в три от подлезите в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от общината, като допълниха, че те вече работят и записват.

По две камери са поставени в подлеза под булевард „Раковски“ до ОУ „Св. Иван Рилски“, в подлеза срещу завод „Мир“, по който минават ученици от квартал „Орфей“ към ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ и ЕГ „Асен Златаров“, както и в подлеза под булевард „Васил Левски“ в квартал „Орфей“. Мярката е срещу вандалите, които повреждат и мърсят подлезите.

Haskovo.info припомня, че от общината се ангажираха да поставят камери, след като миналата седмица майки на ученици в „Рилски“ обявиха, че събират подписка с искане за ремонт на подлеза там. В него вече са монтирани лампи, като предстои да бъдат ремонтирани и разбитите стълбища.

5 коментара

  • Извинете ме, но камерите да не би да правят подлезите по-чисти, по-приятни, по-търсени за преминаване??? При тая смрад дето се носи от тях и тия изроди дето се крият вътре – забравете! Другата седмица няма да има ни една камера, а още повече лайна и пикня.

  • Нали като има камера, ще ги досрамее да пикаят. Водя детето си всеки ден в Рилски, преди дни измиха подлеза-основно..елате да го видите. Всеки дне да о мият положението ще е същото. Но като има камери може пък да ги досрамее да го ползват за тоалетна

  • В България след пидването на демонкрацията за всеки обект трябва да има и охрана Така че при население от 7 000 000 души имаме 4 000 000 охранители Е тогава кой ще работи в заводите фабриките училищата на полето Сега да слажат по един охранител ве диният край а втори в другият край на подлезите

  • Е КАКВО ГЛЕДАТЕ НА ТЕЗИ КАМЕРИ,.БЕ ХОРА ПОЧВА ДА МЕ СЪМНЯВА ДА НЕСА ИМИТАЦИЯ

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.