Хасково

Родители се жалват от счупени люлки на детската площадка до „Рилски“

За счупени люлки и катерушки на детската площадка в паркчето до хасковското ОУ „Св. Иван Рилски“ сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Родителите искат счупените катерушки да бъдат ремонтирани, защото сега вече са опасни. Хората припомнят, че площадката е нова, но вандалите вече вилнеят и там.

Единствената люлка е залепена с левкопласт. Скъсано е въжето на една от катерушките, по коите има много нецензурни надписи. Хората се притесняват да пускат децата си да играят там.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Станко
Станко
20.10.2018 18:44 18:44

Масово се трошат люлки и спортни съоръжения в парковете, в парка до Лебеда са потрошени няколко седалки на спортните уреди, говорих с арендатора, каза че ги сменял 2-3 пъти, което нее верно понее всеки ден минавам през този парк. Къде е ролята на общината, защо не накара арендатора да си спазва договора, не може да печели по 300-500 лв на ден а да не може да даде 20-30 лв за потрошени седалки-аман от мишки!

Анонимен
Анонимен
21.10.2018 10:40 10:40

Вандалите трошащи също си имат родители, нали! Ами възпитавайте ги тиа деца, бе уважаеми дами и господа! Пари няма, възпитание поне да не се чупи да има!

Анонимен
Анонимен
21.10.2018 10:45 10:45

Батковците и какичките чупят на братчетата и сестричетата си „играчките“, а родителите им обвиняват някой друг, че не ги възстановява своевременно! Вижте си гамените вкъщи!!!

Back to top button