Спорт

След 40 г. отново официален турнир по женски футбол в Хасково

Официален турнир по женски футбол се проведе на стадион „Хасково“.

Той е първи за сезона при девойките до 17 г. и се организира по програмата за развитие на женския футбол на БФС. На стадиона имаше и представител на футболния съюз.

Футбол

 

В първия кръг от шампионата турнири се провеждат още в Севлиево и София. В Хасково по системата всеки срещу всеки играха домакините от „Хасково 1957“, „Арда“ (Кърджали), „Пълдин“ (Пловдив) и „Ботев“ (Рудозем). Всички момичета показаха голямо желание за игра, като имаше и красиви отигравания. Срещите се играха в две полувремена по 20 минути.

Футбол

Вторият кръг започва на 11 ноември с турнири в Стара Загора и София. Хасково ще играе на 17 ноември на турнира в Пловдив.

По-паметливи припомниха, че официални срещи по женски футбол в Хасково са се провеждали за последно през 80-те години на миналия век.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button