Хасково

Предлагат отново назначаването на 8 служители за кучешкия приют в Хасково

Кметът Добри Беливанов внася докладна за октомврийската сесия на общинския съвет в Хасково за промяна числеността и структурата на „Екопрогрес“.

Това се прави във връзка с възлагане на дейността по залавяне на бездомни кучета на „Екопрогрес“ и откриване на приют. Трябва да се разкрие нова дейност „Приюти за безстопанствени животни“. Необходимата численост за нормално обезпечаване и качествено предоставяне на услугата е 8 броя. Нужни са технически организатор, ветеринар, ловец, шофьор на товарен автомобил, двама общи работници и двама пазачи.

За осъществяване на дейността на приюта за бездомни животни са необходими 34 000 лв. до края на бюджетната 2018 г., се казва в докладната. Припомняме, че подобна докладна не мина на последната сесия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.10.2018 14:44 14:44

Ще е крайно време някой да пребере тези бездомни кучета от самият център се напълнил.

Загрижен
Загрижен
20.10.2018 16:21 16:21

В старческия дом на Кенана е цяла глутница!Хора не закачат,но минеш ли с кола край тях или пък си разхождаш кучето става мнооого напечено!!!

Ха така
Ха така
20.10.2018 16:23 16:23

Крайно време е да приберат бездомните кучета, но и да не ги пускат отново. А идва и зима.. Решете най-после този проблем.

Back to top button