Хасково

Дариха стойки за колела на Математическата гимназия в Хасково

От групата „Вело Хасково“ дариха 5 стойки за колела на ПМГ „Боян Петканчин“ в областния град.

На стойките, които вече са монтирани, могат да бъдат поставени 10 велосипеда. Те са същите като тези пред германския Райхстаг, където част от депутатите ходят на работа с колела.

Колела

Дарителите се надяват новото поколение да избере спортния и екологичен начин на придвижване. Сега много гимназисти ходят на училище с коли и мотопеди.

Отделно, идеята е да започнат да се слагат правилните вело стойки, защото масово се монтират нефункционални. Тези пред ПМГ дори са изработени в Хасково, защото на нашия пазар няма такива.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.10.2018 13:41 13:41

Мангалите ще им видят сметката…

Анонимен
Анонимен
21.10.2018 20:59 20:59

Че са много близо до мангалската махала там, само за гепене.

Наблюдател
Наблюдател
22.10.2018 8:49 8:49

То хубаво, ама къде в хасково има велоалеи? А да се кара по улицата си е доста опасно. Такава селяния на движението и нахъсани „майстор“-шофьори другаде няма! А полицията спи из храсталаците :(

колелоездач
колелоездач
22.10.2018 8:55 8:55

Общината да инициира проект за велоалеи-има пари по европейски програми, трябва някой да си седне на гъза и да поработи в интерес на гражданите и екологичният начин на придвижване!

възмутен
възмутен
22.10.2018 11:56 11:56

Кой общината да седне бе КОЛОЕЗДАЧОда върши работа бе Те седят пред компютрете и си играятили седят по кафетата Това герберско управление е пълно с ПАРАЗИТИ Те не знаят по начало за какво са и какво трябва да работят Десетки въпроси има за решаване в града по безопасноста на движението но пръдлата която е шеф на тази комисия хич и не дреме но ––знае къде е БАЕНКОМАТА в края на месеца

Back to top button