Владимир Пенев с нова изложба „Уроци по изкушения“

Любопитно

Почетният гражданин на Димитровград, художникът Владимир Пенев подреди поредната си изложба в столицата. „Уроци по изкушения“ е наречена експозицията, подредена в галерия „Нирвана“.

Владимир Пенев създава с четката си свят, който привлича като магнит с изяществото на форми и нюанси на цветовете. И най-провокативните картини в изложбата са лирично-поетични, нежни и завладяващи, казват изкуствоведите. Картините на Владимир Пенев ще останат в галерия „Нирвана“ един месец.

Негови платна са притежание на Националната художествена галерия, на Софийска градска художествена галерия, на много частни колекционерски сбирки у нас и в чужбина. Авторът е гостувал с изложби в Русия, Австрия, Япония, Холандия, Португалия, Англия, Германия, Испания, Швейцария, Франция и други държави.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...