Хасково

Обраха 6 лекарски кабинета в Първа поликлиника

За кражби и нанесени щети в 6 лекарски кабинета в Първа поликлиника в Хасково, съобщават от полицията.

Кражбите от кабинетите, собственост на фирма, са били извършени през почивните дви. Крадците са влезли в незатворен прозорец. Откраднати са 3 електронни подписа, флашпамет и от хладилник са извадени 150 ваксини, което ги е направило негодни за употреба.

Незаключен дом в Хасково също е привлякъл неизвестен засега крадец. Той се вмъкнал през вратата в жилището на улица „Д. Маджаров“ и задигнал 860 лв. Серията от незаключени врати довела и до кражба от постройка във вилна зона в квартал „Гебера“ в Димитровград. От дрехи са откраднати лична и дебитна карти и 100 лв.

44-годишен димитровградчанин пък е задържан за кражба. В петък сутринта, мъжът задигнал от 71-годишна жена портмонето й с мобилен телефон и 65 лв., които тя оставила на пейка в парк. След задържането му, мъжът признал за деянието си и върнал откраднатото.

Също за кражба в хасковската полиция е бил 27-годишен младеж. Той откраднал от сириец, обитател на ДАБ-Харманли 100 евро, докато чужденецът бил на хасковската автогара.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.10.2018 14:58 14:58

Inache prestypnost nqma
Kazva nachalnik policiq

Back to top button