Местят благотворителния дрифт за Борил на полигона на Автото

Хасково

Организаторите от екипа „Хасково на скорост“ съобщават, че благотворителната сбирка в помощ на малкия Борил се мести от Кенана на полигона на гимназията по автотраспорт „Никола Вапцаров“.

Това се прави по съображения за сигурност, защото полигонът на гимназията е по-безопасен за зрители и участници. Както Haskovo.info писа, на полигона ще има дрифт, а пилотът Венци Василев ще кара кола на две гуми. Димитър Бялков, Стиван Ботев и други пилоти ще покажат умения с техните си коли. Ще има кутии, в които ще се събират средства за малкия Борил. Събитието ще е на 28 октомври от 12 часа.

Борил

Както Haskovo.info писа, в Хасково се организира кампания за събиране на средства за спасяване на 5-месечния Борил Янков. Детето страда от болест на Хиршпрунг със засягане на тънкото черво. Досега Борил е претърпял няколко операции.

Разходите за лечението на детето са непосилни за семейството. Заради заболяването Борил трябва да се храни със специфична храна, която излиза около 650 лв. на месец. Създадена е страница във фейсбук с името: “Да запазим усмивката на Борил”.

Отворена е и дарителска сметка, където всеки може да преведе желаната сума:

УниКредит Булбанк
Борил Георгиев Янков
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG48UNCR70001523398368

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...