18-годишна роди тризнаци, 19-годишна е с втора двойка близнаци

Хасково

В хасковското отделение за недоносени деца се грижат за три момченца – тризнаци.

Децата са родени от 18-годишната им майка в болницата в Крумовград. Те са недоносени и по тази причина са транспортирани в хасковската болница, където има подходящи условия за тях. Момченцата са били с тегло 1.2 кг., 1.450 кг. и 1.600 кг. и в критично състояние. Те вече са стабилизирани от хасковските медици, хранят се и наддават на тегло.

Това е трето раждане за младата майка, която вече има 5 деца. Семейството е социално слабо и помощи за децата се получават от община Крумовград.

Предната вечер в Свиленград пък 19-годишна майка е родила втората си двойка близнаци. Тя има общо 8 деца. Момиченце от последната двойка близнаци е недоносено и също е в хасковското отделение.

Сега в отделението по неонатология се грижат за 21 недоносени деца.

8 коментара

  • Докато „любимите“ ни политици се грижат за циганките, те ще раждат и ще получават помощи, а българките не раждаме, защото нямаме нужните средства с които да отглеждаме деца! Наближава времето в което, за жалост, българите ще сме малцинство в страната ни!

  • Голяма новина!!!!!!При това написана сякаш се радват за тях!!!!!Не по десет деца да раждат ами по десет мангала на час да умират ето това е новина и то добра!!!!!!

  • Любимите избиратели на мафията БСГЕРБ-Бьлгарски Социалистически Герб. Изроди мръсни!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...