Хасково

Хасковските мотористи също поискаха оставката на Валери Симеонов

За втора поредна вечер на хасковския площад „Свобода“ се проведе протест срещу вицепремиера Валери Симеонов с искане за неговата оставка.

Този път към протестиращите се присъединиха мотористи от хасковския клуб „Атрокс“. Президентът им Ангел Киров заяви пред Haskovo.info, че от клуба подкрепят протеста и са за отстраняването на вицепремиера. Той припомни, че те подкрепиха и протеста на майките на деца с увреждания.

Протест
Ангел Киров

„Наглостта на Валери Симеонов няма граници“, допълни Киров. Той сподели, че не очаква голям ефект от протеста, докато по площадите не излязат по 10 000 човека.

Ангел Киров

Подобни протести се провеждат в столицата и други градове на страната. Искането е за отстраняването на Симеонов от кабинета заради изказването му по повод протестиращите майки на деца с увреждания, че става въпрос за „кресливи жени, които спекулират с децата си, манипулират обществото, изкарвайки на пек и дъжд тези уж болни деца“. Симеонов вече обяви, че няма да подава оставка, а днес поднесе своите извинения.

Очакванията са в четвъртък от 18 часа на площада отново да има протестиращи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.10.2018 20:52 20:52

Подкрепям ги. Но ми е чудно как пак не изкарахте на преден план оня измисления общински съветник на който таш..те са му в ръцете на узунджвския дерибей. Нали малкото мекере ви е в центъра на новините. Хайде днес минахме без него. Евалла.

Дали
Дали
24.10.2018 22:35 22:35

Мисля че ако ГеПее го няма ще се съберат повече хора.

Зорко
Зорко
24.10.2018 23:35 23:35

А бе няма кой с перце да ги погали нито майките, нито рожбите им, не разбрахте ли ? Само майките си знаят страданието, иначе всичко друго са партийни шествия и мероприятия. От бюджета са отделени достатъчно пари за тях, та дори и през предходните години не е било заделяно толкова. Да не бъдем само черногледи. Но едва ли всичко това ще облекчи майчината душа. На това се казва обреченост, но дано Господ да е с тях и да им дава сили да издържат!

не на протестите!
не на протестите!
25.10.2018 9:17 9:17

Има стара поговорка-не гледай какво говори, а какво прави някой за теб, в случая направеното е че се дадоха 150 млн допълнително, въпросът е защо продължават да протестират, какво още-да подаде оставка, познайте, дори да подаде пак няма да спрат да протестират, независимо че са си постигнали целта не спират, поведението им е безотговорно и даже безумно-опомнете се и се спрете!

John
John
25.10.2018 9:22 9:22
Отговор до  не на протестите!

тези мотористи имат петолъчки по главите, по целият свят мотористите са ултра-десни, но хасковските (се )натискат с левият педал.

Back to top button