Хасково

Елена Йончева на среща с бизнеса: Поведението на Валери Симеонов е „овластен цинизъм“

Поведението на Валери Симеонов е „овластен цинизъм“, който е патент на управляващите през последните 10 години. Това заяви на среща с бизнеса в Хасково депутатът от БСП Елена Йончева.

Повод за срещата бешще обсъждане на проекта на БСП „Визия за България“, на което присъстваха още няколко народни представители. В България има не просто корупция, а грабеж, допълни Йончева преди същинската среща. „Визия за България“ е надпартиен документ, който искаме да обогатим и развием, заявиха депутатите.

Председателят на Хасковската търговско- промишлена палата Янчо Янев подчерта, че в предлагания от БСП проект Хасковска област фигурира само в нискотехнологичния сектор, а химическият отрасъл изобщо липсва. Той акцентира ивърху необходимостта от изграждането на железопътна линия между Комотини и Подкова като ключов елемент за функциониране на транспортния коридор номер 9. Наскоро проблемът е обсъждан за пореден път в Кавала, тъй като и съседна Гърция настоява за железен път през прохода Маказа, който ще увеличи инвестициите и ще доведе до още по-голямо развитие на туризма.

Работещи в дребния бизнес се оплакаха от големия товар от бюрокрация, банкови такси, заплаха от глоби и поискаха „глътка въздух“ за оцеляването си. Те окачествиха като социално неравенство фактът, че социалните осигуровки на държавните служители у нас се плащат от републиканския бюджет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.10.2018 20:57 20:57

Защо нямате снимки от срещата. За да се види че няма никакъв бизнис на срещата. Скритите снимки по колко ви ги плащат. Това не е цензура. Това е платена автоцензура.

Зорко
Зорко
24.10.2018 23:41 23:41

Оле-ле, кой тръгнал да ни говори за поведение и морал !

Анонимен
Анонимен
25.10.2018 9:35 9:35

Елено, а твоите връзки с Цветан Василев какво са ?

Разбирач
Разбирач
25.10.2018 11:18 11:18

До вчера си лягаше с власта за скъпо платени репортажи и откога взе да разбираш от бизнес ,че и акъл да даваш,я маршв землянката партизани смотани.

Back to top button