Хасково

Хасковски фирми искат да развиват бизнес с Иран

Представители на фирми от Хасково имат интерес за развиване на дейност с Иран.

Това станало ясно на среща на бизнесмени от Хасково и Пловдив с посланика на Ислямска Република Иран у нас Н. Пр. Сейед Мохаммад Джавад Расули, съобщават от пресцентъра на община Хасково, която е била домакин, а организатор е Хасковската търговско-промишлената палата.

Хасковска фирма за спално бельо изненадала посланика, като довела на срещата свои партньори от Иран. Присъстващите представили възможностите на фирмите си за производство на хляб и сладкарски изделия, машиностроение, строителство, текстилно и шивашко производство.

Въпреки 120-годишната история на дипломатическите отношения между двете страни, България и Иран не се познават достатъчно добре, е заявил посланикът по време на срещата. Според него и двете страни имат изключителни условия за взаимен бизнес.

Среща

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button