Хасково

Трети ден протестиращи искат оставката на Валери Симеонов в Хасково

За трета поредна вечер на хасковския площад „Свобода“ се събраха протестиращи срещу вицепремиера Валери Симеонов с искане за неговата оставка.

Хората отново коментираха наглостта в изказванията на вицепремиера. Някои заявиха, че не сме държава щом правителството се крепи на Симеонов и неговата оставка би довела до падането на кабинета Борисов. Протестиращите дискутираха и темата с поскъпването на горивата, като сравняваха ситуацията със съседна Турция, където цените са по-ниски.

Протест

Продължават протестите срещу Валери Симеонов в столицата и други градове на страната. Искането е за отстраняването на Симеонов от кабинета заради изказването му по повод протестиращите майки на деца с увреждания, че става въпрос за „кресливи жени, които спекулират с децата си, манипулират обществото, изкарвайки на пек и дъжд тези уж болни деца“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Интересчии долни
Интересчии долни
25.10.2018 19:54 19:54

Аз като гледам почти няма безпристрасни хора, които да изкажат гражданска позиция ! На снимките виждам политчески кадри, един фес от ДПС, един от една друга места партия и техните антуражи ! Засрамете се, политици и псевдополитици, искате да яхнете всяко недоволство с цел да се облагодетелствате лично ! Помиари долни ! По-долни сте дори от тоя самозабравил се цървул Симеонов !

Анонимен
Анонимен
25.10.2018 21:55 21:55

Absolutno ste prav!

John
John
26.10.2018 8:55 8:55

а, що не скачат, ЩОТО СА ЧЕРВЕНИ!

Анонимен
Анонимен
26.10.2018 9:15 9:15

колкото и да подкрепям майките и техните социални искания никога ама никога няма да застана до янко митев георги пеев себохтин исмаил и останалите. това не е протест в хасково. това е гротеска. тези хора вредят на майките не им помагат. с такива лица на протеста наистина надписа ве-це е много подходящ.

Back to top button