Регион

Арестуваха трима крадци, задигнаха 330 лв. от кола

20-годишен хасковлия е задържан за кражба, станала преди два дни, съобщават от полицията. Тогава младежът откраднал от траурна агенция 230 лева.

Също за кражби в харманлийския арест са задържани две момчета от града на 18 и 17 г. Вчера те задигнали от паркиран в квартал „Дружба“ Ваз – инструменти, въдици, дрелка, ъглошлайф, радиокасетофон и други вещи. След задържането им ги предали с протокол на разследващите. В хода на работата се оказало, че двамата са съпричастни и към извършването на друга кражба в града, станала на 24 октомври. Тогава те задигнали акумулатора на паркирано „Пежо“ в квартал „Тракия“.

Кражба от отключен лек автомобил е извършена през денонощието в Димитровград. Неизвестно лице е проникнало в колата, оставена незаключена на улица „Пета“ и е откраднало 330 лв., намиращи се до скоростния лост.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.10.2018 11:13 11:13

Етносът на крадците ?

Back to top button