Безжични мрежи в 17 училища в Хасковска област

Хасково

17 училища в Хасковска област са в списъка за изграждане на безжични мрежи – част от националната програма за развитие на образованието.

В областния град това са професионалните гимназии по туризъм, лека промишленост, транспорт и аграрни технолигии, дървообработване и строителство, ФСГ, Спортното училище и ОУ „Васил Левски“. Димитровградските училища са: Езиковата гимназия и ПМГ, ПГ „Асен Златаров“ и СУ „Васил Левски“. Одобрени за WiFi са също СУ „Неофит Рилски“ в Харманли, средните училища в Ивайловград, Маджарово, Стамболово, Минерални бани и Караманци. Списъкът на училищата е одобрен с решение на Министерския съвет.

Сумата, която получава всяко училище е между 8000 и 16 000 лв. В срок до края на ноември директорите трябва да са представили документите за изразходваните средства.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...