Статуетка на Богородица за проф. Янков на премиерата на „Най-успешните български министър-председатели“

Любопитно

Проф. Георги Янков представи книгата си „Най-успешните български министър-председатели 1879–2009“.

Домакин бе кметът Добри Беливанов, който припомни, че проф. Янков освен, че е роден в нашия край е първият декан на филиала на УНСС в Хасково, сега Регионален център за дистанционно обучение, съобщават от общината.

Премиера

Книгата е първата по рода си в България и е резултат от мащабно проучване, продължило две години. Изследванвето е рейтингово и включва 31 министър- председатели на България. Те са оценявани от 56 учени от водещи университети в страната по 20 критерии. Книгата бе високо оценена от академик Георги Марков, който представи труда на колегата си.

Статуетки, копие на статуята на Св. Богородица, подари кметът на проф. Янков и на академик Марков с пожелание за здраве и успех в тяхната преподавателска и изследователска дейност.

Един коментар по “Статуетка на Богородица за проф. Янков на премиерата на „Най-успешните български министър-председатели“

  • Беливанов раздава статуетки на Богородица и се фука и се хили като малоумник, а монумента на Богородица в Хасково стои затворен вече повече от година. Кмете, кмете айде да се махаш вече, писна ни от твоето нищоправене и рушене.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.