Хасково

Търсят 35-годишна психично болна, избягала от клиника

Деяна ЛесоваРайонното управление на МВР в Хасково издирва 35-годишната Деяна Василева Лесова. Жената е с диагноза шизофрения и е напуснала психиатричната клиника в Кърджали.

Деяна е родена в Димитровград и е с настоящ адрес в село Криво поле. Тя е с къса кестенява коса и кафяви очи. Има бяло, продълговато лице, сочи описанието на полицията.

Хората, които разполагат с данни за изчезналата жена, могат да сигнализират на тел. 166 или в най-близкото поделение на МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.12.2008 16:17 16:17

Тази жена я познавам!Изключително интелигентна ,отиде да работи като преводач в Гърция и какво й направиха там никой не знае!От как се върна от Гърция е в това състояние,нещо много дълбоко и лошо е преживяла там,нещо са й сторили за да врътне!Дано я открият,тя не бяга за пръв път от лудницата!

Back to top button