Хасково

Спипаха двама хасковлии с метаамфетамин и марихуана

Вчера хасковски криминалисти са проверили дом на улица „Картечар“ в областния град, където открили 4 грама метаамфетамин под формата на 7 топчета, съобщават от полицията.

Оказало се, че те са собственост на 35-годишен мъж, който в момента на претърсването не бил в града. Дрогата е предадена с протокол от съпругата му.

Ден по-рано хасковските полицаи са задържали и 22-годишен младеж, в чийто дрехи при проверка е намерена грам марихуана. Младежът е пътувал във Фолксваген, спрян от автопатрул на булевард „Освобождение“.

Цигари и тютюн без бандерол са иззели полицаи от Харманли. На 26 октомври симеоновградските служители са спрели за проверка на изхода на Симеоновград лек автомобил Фолксваген, управляван от 46-годишен старозагорец. В колата е открита торба с 3 кг. ситно нарязан тютюн. На следващия ден автопатрул от управлението е проверил на разклона за село Георги Добрево лек автомобил Ситроен. В него са намерили 1600 цигари без бандерол, чийто 54-годишен собственик от Хасково ги е предал с протокол на разследващите.

140 лв. от дамско портмоне пък са откраднати от павилион на Неделния пазар в Димитровград. Освен парите вътре е имало лични документи и дебитна карта на 59-годишната собственичка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button